Hop til indhold

Digitaliseringsdage er Børne- og Undervisningsministeriets nye virtuelle konference, der afholdes den 9. og 10. november 2022  kl. 11.45-17.00.

Konferencetemaet 2022 

På Digitaliseringsdage sætter vi fokus på, hvordan it, digitalisering og data kan bidrage til at forbedre børn, unge og voksnes læring.

På konferencen vil der bl.a. være oplæg om digital dannelse og kritisk stillingtagen, tips og tricks til anvendelse af teknologi i undervisningen, debatter om potentialer og udfordringer ift. institutionernes digitale hverdag, datainformeret undervisning, anvendelse af teknologi, brug af læringsdata og meget mere.

Hvem henvender konferencen sig til?

Konferencen er for alt fagpersonale, der arbejder med børn, unge og voksnes læring fx pædagoger, lærere, vejledere, skoleledere, kommunekonsulenter m.fl.

Programmet består af spor, som er målrettet forskellige uddannelses- og fagområder, således at du har mulighed for at skræddersy netop dét program, du finder mest interessant og relevant for din praksis.

Konferencens spor:

  • Dagtilbud
  • Grundskole
  • Gymnasiale uddannelser
  • Erhvervsuddannelser
  • FGU
  • Voksen- og efteruddannelse
  • Studieadministration
  • Ordblindhed og andre læsevanskeligheder
  • Ledelse herunder administrativt personale, vejledere, ressourcepersoner, kommunekonsulenter mf. 

Program 

Vi er i fuld gang med at planlægge konferencens program. Programmet forventes færdigt i løbet af sommeren og vil kunne ses på Digitaliseringsdages Programoversigt.

Det er gratis at deltage

Digitaliseringsdage er en gratis konference, hvor alle kan deltage. Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig her: Tilmelding til Digitaliseringsdage. 

Tilpas konferencen så den passer til dig 

Det virtuelle format giver en ekstraordinær fleksibilitet og mulighed for at deltage, præcis som det passer ind i din arbejdsdag. Alle oplæg bliver optaget. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i løbet af konferencedagene eller misser et oplæg, kan du finde dem alle efter konferencens afvikling.

Hent Digitaliseringsdage-plakater:

Download tre Digitaliseringsdage-plakater i A3 format, du kan printe ud og hænge op i jeres personalerum, på jeres Pædagogiske Læringscenter, i frokoststuen, på kontoret, biblioteket, eller hvor du synes, at den vil fange dine kollegaers opmærksomhed.

Download digitaliseringsdage-plakater (pdf)