Hop til indhold

 

Oplægsholdere: Christian Klein og Pelle Ahm Ussing.

Målrettet til: Dagtilbud.

Om oplægget

’De Første Digitale Skridt’ kombinerer forskning, fortællinger fra praksis og konkrete bud på arbejdet med de 0-6 åriges digitale dannelse i samspillet mellem hjem og fagprofessionelle. Materialet bidrager med viden, aktiviteter og oplæg til forældre, sundhedsplejersker, dagplejere og dagtilbud.

Hør om Rudersdal kommunes erfaringer med at tage de første digitale skridt - fra deltagelse i projektet til pædagogisk praksis. Vi kommer omkring projekt, forvaltning, ledelse og pædagogisk praksis samt udbredelse.

Om oplægsholderne

Christian Klein

Pædagog i Børnehuset Mølleåen i Rudersdal kommune. Han har arbejdet med børn siden 2014 i både SFO og skovbørnehave og blev uddannet meritpædagog i 2022 med fokus på medier og digital dannelse. Christian har interesse for natur og det digitale, særligt ift. børnehavealderen, og synes det er spændende at kombinere disse.

I Børnehuset Mølleåen har Christian været IT-nøgle siden 2015 og hjælper personalet i børnehuset med at anvende det digitale sammen med børnene. Der er fokus på både teknologi og pædagogik. Han har været med i ’De første digitale skridt’ ift. at udvikle aktiviteter til projektet. Derudover har Christian Klein stået i spidsen for afprøvning af aktiviteterne i huset og optaget flere videoguides til de første digitale skridt i Børnehuset Mølleåen. 

Pelle Ahm Ussing

Pædagogisk konsulent på dagtilbudsområdet i Rudersdal kommune og har særligt fokus på digitale indsatser. Pelle er uddannet pædagog og har arbejdet med medielæring for de 0-6 årige siden 2014. Han har en særlig forkærlighed for leg med teknologi, hvor børn og voksne eksperimenterer, leger og gør sig erfaringer med forskellige teknologier.

Pelle Ahm Ussing har deltaget i projektet de første digitale skridt, som tovholder for Rudersdal kommune.