Hop til indhold

 

Oplægsholdere: Marianne Bugge Zederkof og Berit Puggaard.

Målrettet til: Ledelse. 

Om oplægget

Får de unge alle deres nyheder fra TikTok og hvor blev kildekritikken af? Det er et af de spørgsmål vi stiller i dette oplæg, hvor du får et overblik over de unges digitale liv og nyhedsvaner, som er i konstant forandring.

I dette oplæg bliver du med afsæt i undersøgelser præsenteret for de aktuelle tendenser ift. de unges nyhedsvaner, mediebrug og adfærd online: Hvad læser de, hvad lytter de til og hvor? Derudover kigger vi nærmere på det sociale medie TikTok og diskuterer i den forbindelse emner som disinformation og behovet for et øget fokus på kildekritik. 

Om oplægsholderne

Marianne Bugge Zederkof

Marianne Bugge Zederkof er direktør i Danske Medier Research, der på vegne af branchen bl.a. indsamler og formidler viden om danskernes medieforbrug. Marianne har i mere en 20 år beskæftiget sig med danskernes lytte-, læse- og onlinevaner.

Berit Puggaard

Berit Puggaard er direktør i hos Kantar Gallup og har ansvaret for dataindsamling om danskernes brug af medier. I de 24 år Berit har arbejdet med medieanalyse, har hun bearbejdet mere end 1.000 research projekter omhandlende mediebrug/mediebrugere – herunder særligt med interesse for børn og unges medievaner