Hop til indhold

Tidspunkt: 9. november kl. 16-16.40.

Oplægsholder: Jesper Bitsch Bierbaum.

Målrettet til: Lærere og ledere på EUD.

Om oplægget

På Business College Syd har de styrket trivselsarbejdet ved at arbejde strategisk med data. De sammenkører trivselsbesvarelser fra eleverne med kendt data fra elevernes dagligdag og holder løbende pædagogiske møder, hvor de drøfter konkrete tiltag, der skal bidrage til de enkelte elevers trivsel.

I denne session kan du få indsigt og inspiration til egen praksis, når uddannelseschef på Business College Syd, Jesper Bitsch Bierbaum, fortæller om projektet.

Han vil blandt andet komme ind på deres metode, hvordan dataen kan bruges både i ledelseslaget og i det pædagogiske arbejde, og de etiske dilemmaer i indsamlingen af data.

Formålet med sessionen er, at deltagerne kan få inspiration til, hvordan de kan arbejde mere datainformeret på deres institution. 

Om oplægsholderen

Jesper Bitsch Bierbaum har været uddannelseschef på Business College Syd siden 2021, han kommer med en erfaring fra grundskolen og VUC.

Før ansættelsen på Business College Syd var Jesper videnscenterchef for Viden om data, et af videncentrene under de merkantile erhvervsskoler i Danmark.

 
Sidst opdateret: 24. august 2023