Hop til indhold

Tidspunkt: 8. november kl. 15.10-15.50.

Oplægsholdere: Jakob Jannik Lykke Sørensen, Rasmus Dahl og Anders Boesen.

Målrettet til: Ledere og forvaltningschefer i grundskolen.

Om oplægget

Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune har de seneste år arbejdet intensivt med udviklingen af et datavisualiseringssystem, der har skulle sikre relevant data til ledere på byens folkeskoler og i forvaltningen.

Bliv klogere på hvordan Københavns Kommune arbejder med data, data-literacy og skoleudvikling og få et indblik i hvordan Københavns Kommunes datavisualiseringssystem er bygget op, og hvordan der arbejdes med at sikre kompetencerne til, at skoleledere mv. kan bruge data i deres pædagogiske praksis.

I forlængelse af denne session, har du mulighed for at deltage i en deep dive med oplægsholderen og stille alle de spørgsmål du måtte have. En deep dive er et videomøde, som er forbeholdt de deltagere, som ser med live på Digitaliseringsdage.

Om oplægsholderne

Jakob Jannik Lykke Sørensen

Jakob er specialkonsulent i Fagligt Center i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

Jakob arbejder med ledelsesinformation, data-analyse og data-literacy og vil i oplægget præsentere Københavns Kommunes datavisualiseringssystem og tankerne mm. herom.

Rasmus Dahl

Rasmus er koordinator for analyseteamet i Fagligt Center i Københavns Kommune.

Rasmus står for den faglige ledelse og koordination af arbejdsopgaver på tværs af analyseteamet, og har ansvar for datakvaliteten for specialundervisning.

Anders Boesen

Anders er skoleleder på Christianshavns Skole i Københavns Kommune og vil i oplægget kommentere på datavisualiseringssystemet ud fra et brugerperspektiv.

Sidst opdateret: 2. november 2023