Hop til indhold

Tidspunkt: 8. november kl. 12.15-12.55.

Oplægsholder: Morten Winther Bülow.

Målrettet til: Lærere på gymnasiale uddannelser.

Om oplægget

I dette inspirationsoplæg får du viden om, hvordan du kan anvende designtænkning som en tryg og ’verdensvendt’ metode i undervisningen i de gymnasiale fag.

Du får samtidig adgang til grafiske redskaber og didaktiske mønstre, der kan støtte elevernes arbejde med at udtænke, udvikle og forbedre løsninger, og anvende deres nye viden i andre sammenhænge. 

Endelig får du lærerige fortællinger om både katastrofale og fremragende erfaringer med brugen af designtænkning som en undervisningsmetode i gymnasiet.

I forlængelse af denne session, har du mulighed for at deltage i en deep dive med oplægsholderen og stille alle de spørgsmål du måtte have. En deep dive er et videomøde, som er forbeholdt de deltagere, som ser med live på Digitaliseringsdage.

Om oplægsholderen

Morten Winther Bülow er gymnasielærer, ph.d.-studerende og underviser i almendidaktik på teoretisk pædagogikum. I sin forskning undersøger Morten perspektiverne i en designbaseret gymnasial signaturdidaktik.

I de seneste år har han desuden bl.a. undervist på masteruddannelsen i IT-didaktisk design (DPU), han har skrevet bøger, holdt foredrag og publiceret artikler om læringsdesign, foretagsomhed og designtilgange til undervisning på ungdomsuddannelserne.

Sidst opdateret: 13. oktober 2023