Hop til indhold

Tidspunkt: 9. november kl. 16-16.40.

Oplægsholder: Anders Høeg Nissen.

Målrettet til: Alle.

Om oplægget

Data er alle vegne omkring os i nutidens gennemdigitaliserede samfund. Men hvad er data egentlig, hvor kommer de fra, hvem bruger de mange data om os og har kontrol med dem – og hvad betyder det for vores hverdag og fremtid, at vi skaber og mere eller mindre frivilligt deler kolossale datamængder om alt hvad vi laver?

Om oplægsholderen

Anders Høeg Nissen har en bachelor i litteraturvidenskab og moderne kultur, men har i 25 år primært dækket den teknologiske og videnskabelige udvikling.

I årene 1997-2017 først og fremmest som vært og journalist på fremtidsmagasinet Harddisken på DR P1, men også i Videnskabens Verden og tv-programmet Viden Om samt på DRDK.

I dag er Anders selvstændig journalist, foredragsholder, konsulent og podcaster, men har fortsat fokus på udviklingen inden for teknologi og videnskab, og på digitaliseringens muligheder og udfordringer.

Han har blandt meget andet lavet podcasts som AI Denmark, Techliv, DataSnak, Giv De Unge Ordet, At tænke med maskiner, holdt dusinvis af foredrag om teknologi, og været moderator på konferencer og andre arrangementer.

 
Sidst opdateret: 5. september 2023