Hop til indhold

Tidspunkt: 9. november kl. 13.30-14.10.

Oplægsholder: Carsten Milan Nielsen.

Målrettet til: Alle med interesse for ordblindhed og andre læsevanskeligheder.

Om oplægget

LST - læse/skrive-teknologi bliver mere og mere udbredt som hjælpeværktøj til læse- og skriveudfordrede personer.

LST's vigtigste funktion er at understøtte, at brugerne kan deltage på lige fod med andre under uddannelse og i hverdagen.

Der findes mange gode betalingsløsninger, men der findes altså også mange gode gratisløsninger, der ligger lige for - også til forskellige enheder som pc, tablet og mobiltelefon.

Bliv klogere på, hvilke værktøjer der er i spil, og hvordan du kan bruge dem til dine elever, studerende, kursister og mange andre.

I forlængelse af denne session, har du mulighed for at deltage i en deep dive med oplægsholderen og stille alle de spørgsmål du måtte have. En deep dive er et videomøde, som er forbeholdt de deltagere, som ser med live på Digitaliseringsdage.

Om oplægsholderen

Carsten Milan Nielsen er lærer, læsevejleder og selvstændig konsulent, og har arbejdet med LST inden for ordblindhed og andre læse- og skriveudfordringer i mange år.

Carsten Milan Nielsen har fokus på at gøre LST til et naturligt arbejdsredskab i praksisnære situationer - og i særdeleshed at gøre det tilgængeligt for så mange som muligt.

Oplægget vil give bud på nogle konkrete eksempler på LST - der er gratis, og som virker.

Sidst opdateret: 12. oktober 2023