Hop til indhold

Tidspunkt: 8. november kl. 13.05-13.45.

Oplægsholder: Naja Kinch Sohn. 

Målrettet til: Grundskolen. 

Om oplægget

Er der forskel på mobning på digitale platforme og mobning i skolegården? Hvilket ansvar har skolen, når mobningen foregår digitalt? Og hvordan kan vi håndtere mobning, der foregår online? 

I dette oplæg får du viden om (digital) mobning og inspiration til, hvordan du kan håndtere det. Oplægget bygger på erfaringer fra Mary Fonden, Børns Vilkår og Red Barnets indsats Skolestyrken, der har udviklet et konkret værktøj til at håndtere mobning.

I forlængelse af denne session, har du mulighed for at deltage i en deep dive med oplægsholderen og stille alle de spørgsmål du måtte have. En deep dive er et videomøde, som er forbeholdt de deltagere, som ser med live på Digitaliseringsdage.

Om oplægsholderen

Naja Kinch Sohn er seniorrådgiver i Red Barnet og uddannelseskonsulent i Mary Fonden, Børns Vilkår og Red Barnets skoletrivselsprogram Skolestyrken.

Naja har beskæftiget sig med forebyggelse og håndtering af mobning i ca. 15 år. 

Som en del af Skolestyrken har Naja været med til at udvikle et forskningsbaseret værktøj til at håndtere mobning. Derudover underviser og rådgiver hun grundskoler om håndtering af mobning.

Sidst opdateret: 13. oktober 2023