Hop til indhold

Tidspunkt: 9. november kl. 13.30-14.10.

Oplægsholdere: Tine Basse Fisker og Helle Rabøl.

Målrettet til: Grundskolen og ungdomsuddannelser.

Om oplægget

Ifølge en række undersøgelser mistrives børn og unge som aldrig før. Årsagerne er mangfoldige og komplekse, og det må hjælpen og løsningerne derfor også være. Mange peger dog på, at der er noget på spil i forhold til fællesskaberne.

Du inviteres her ind i en faglig samtale mellem Helle Rabøl Hansen og Tine Basse Fisker, som fra hvert deres ståsted vil drøfte hvordan vi kan forstå fællesskaber og trivsel/mistrivsel blandt børn og unge.

Om oplægsholderne

Tine Basse

Tine Basse Fisker er børne og ungeforsker og psykoterapeut. Hun er selvstændig forskningsformidler og en del af netværket for uafhængige uddannelsesforskere No!se. 

Tine Basse Fisker afholder kurser og oplæg, superviserer, er forfatter og arbejder med børn, unge og deres forældre, når livet driller. Hun fokuserer i sit virke på at forene forskning med praksisnære pædagogiske, didaktiske og terapeutiske tilgange, i arbejdet med at hjælpe såvel professionelle som forældre med at støtte børn og unge bedst muligt.

Helle Rabøl Hansen

Helle Rabøl Hansen er jurist og har en PhD i det pædagogiske - psykologiske felt. Hun er forskningsformidler og en del af netværket for uafhængige uddannelsesforskere NO!SE. Helle Rabøl Hansen har skrevet en lang rækker bøger og artikler om mobning, trivsel og fællesskaber. Hun er specialkonsulent for Uddannelsesstyrelsen i Grønland og arbejder også her med mobning og skoletrivsel.

Sidst opdateret: 8. september 2023