Hop til indhold

Tidspunkt: 9. november kl. 16-16.40.

Oplægsholdere: Lars Bo Andersen og Jette Aabo Frydendahl.

Målrettet til: Alle.

Om oplægget

Et nyt nationalt videnscenter i digital teknologiforståelse vil tage over fra der, hvor forsøgsprogrammet stoppede i 2021.

Videnscentret har som mantra, at digital teknologiforståelse skal videreudvikles ”i og med” skolens praksis, så vi ender med at få netop den faglighed, som lærere og elever har brug for ude på skolerne.

I oplægget præsenterer Lars og Jette modeller for, hvordan teknologiforståelse kan udvikles og indføres i skolens undervisning, samt hvilke metoder, der kan sikre lærere og elever indflydelse på faglighedens udvikling.

I forlængelse af denne session, har du mulighed for at deltage i en deep dive med oplægsholderen og stille alle de spørgsmål du måtte have. En deep dive er et videomøde, som er forbeholdt de deltagere, som ser med live på Digitaliseringsdage.

Om oplægsholderne

Lars Bo Andersen

Lars Bo Andersen er docent, leder af forskningsprogrammet Digitalisering i Skolen på Københavns Professionshøjskole og vice-centerleder i Videnscentret for Digital Teknologiforståelse.

Jette Aabo Frydendahl

Jette Aabo Frydendahl er specialkonsulent i Future Classroom Lab, CFU, på Københavns Professionshøjskole og leder videnscentrets skolesamarbejde i Region Hovedstaden.

Sidst opdateret: 13. oktober 2023