Hop til indhold

Tidspunkt: 8. november kl. 12.15-12.55.

Oplægsholdere: Mads Konge, Anders Rokkjær og Kristian Ørnsholt.

Målrettet til: Ledere til ungdomsuddannelser.

Om oplægget

Cyberangreb er ikke kun noget, der sker i finanssektoren, hos internationale virksomheder eller ift. kritisk infrastruktur. Uddannelsessektoren er også udsat.

I denne session møder vi Kristian Ørnsholt, som er direktør på Professionshøjskolen Absalon og It og Digitaliseringschef ved VIA University College, Mads Konge. I et interview vil de fortælle om, hvad der konkret skete da deres de blev angrebet, hvilke overvejelser de gjorde sig og hvad institutionerne efterfølgende har foretaget sig af justeringer for at forhindre lignende angreb i fremtiden.

Se med og bliv inspireret til, hvordan I kan arbejde med it-sikkerhed på jeres institution. Interviewet bliver styret af Anders Rokkjær, som er chef i kontor for It-sikkerhed og Digitalisering i Styrelsen for It og Læring. 

Om oplægsholderne

Mads konge

Chef for It og digitalisering i VIA inkl. DMJX og ITS.

Mads Konge er 54 år og har været IT- og digitaliseringschef i godt 20 år indenfor uddannelsessektoren. 

Anders Rokkjær

Kontorchef, Kontor for it-sikkerhed og Digitalisering, STIL.

Anders er kontorchef i STIL og har ansvaret for it-sikkerheden i Styrelsen for It og læring samt ansvaret for Digidage. Anders er uddannet cand.scient.pol. og har længere erfaring som embedsmand i BUVM.

Kristian Ørnsholt

Professionshøjskoledirektør på Absalon

Absalon er en professionshøjskole i region Sjælland, der hvert år uddanner unge mennesker på mellemlange videregående uddannelser, som fx lærer, pædagog og sygeplejerske. I alt har Absalon 13 forskellige uddannelser, ca. 800 medarbejdere og 9.000 fuldtidsstuderende fordelt over 7 forskellige campusser. Kristian har som direktør bl.a. ansvaret for al it, økonomi, HR, administration mv.

Forud for sit nuværende virke har Kristian arbejdet en længere årrække i Undervisningsministeriet, bl.a. som vicedirektør i Styrelsen for It og Læring (STIL). Her havde han ansvaret for data og digitalisering og dermed også for arbejdet med cybersikkerhed og GDPR.

Sidst opdateret: 13. oktober 2023